Satijnhof

Satijnhof


Reiki is een behandelmethode waarbij het zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd. Het woord betekend letterlijk Universele (rei) Levensenergie (ki). Van nature draagt iedereen deze energie bij zich. Echter, door bijvoorbeeld ziekte of andere gebeurtenis in het leven kan er een blokkade ontstaan voor die energie. Doormiddel van onze handen geven wij  Reiki aan u door en kunnen wij deze blokkades opheffen.
Als vrijwillige behandelaars willen wij de clienten van Satijnhof, op verzoek van de familie of mantelzorger, een Reiki behandeling aanbieden. Deze behandelingen worden in de huiskamer of in uw eigen kamer gegeven.
Voor mensen met dementie zijn vaak onrust, boosheid en verlatingsangst de meest voorkomende problemen, Vaak is dat al op te lossen door een hand op de schouder of wat meer aandacht. Met Reiki bereiken we dat. Met onze handen geven wij Reiki aan de client door op een aantal vaste posities op het hoofd hoofd en lichaam. Een behandeling duurt meestal 30 tot 40 minuten. Vaak is het is het voor de client een eerste kennismaking met Reiki. En zal het voor haar/hem een zeer diepe ontspannende ervaring zijn.
Het kan ook zomaar zijn dat de client tijdens de behandeling de positieve energie van Reiki meteen ervaart. Verlichting van b.v. stress, spierpijn en hoofdpijn kan optreden. Maar pas na meerdere behandeling zal er genezing optreden op alle vlak. Zowel mentaal als fysiek.

LET WEL.

Reiki stimuleert een natuurlijke vorm van genezen en dient ter ondersteuning niet ter vervanging van reguliere methodes