Villa Pardoes

Reiki is een behandelmethode waarbij het zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd. Het woord betekend letterlijk Universele (rei) Levensenergie (ki). Van nature draagt iedereen deze energie bij zich. Echter, door bijvoorbeeld ziekte of andere gebeurtenis in het leven kan er een blokkade ontstaan voor die energie. Doormiddel van onze handen geven wij  Reiki aan u door en kunnen wij deze blokkades opheffen. 
Als vrijwillige behandelaars willen wij u als gasten van Villa Pardoes, zowel de kinderen als hun ouders broertjes, zusjes of andere familieleden een Reiki behandeling aanbieden. Deze behandelingen worden in uw eigen huisje gegeven.
Met onze handen geven wij Reiki aan u door op een aantal vaste posities op uw hoofd en lichaam. Een behandeling, die wij meestal met twee behandelaars tegelijk geven, duurt 30 minuten voor een volwassenen en 20 minuten voor een kind.
Vaak is het is het voor u een eerste kennismaking met Reiki. En zal het voor u een zeer diepe ontspannende ervaring zijn.
Het kan ook zomaar zijn dat u tijdens de behandeling de positieve energie van Reiki meteen ervaart. Verlichting van b.v. stress, spierpijn en hoofdpijn kan optreden. Maar pas na meerdere behandeling zal er genezing optreden op alle vlak. Zowel mentaal als fysiek.

LET WEL.


Reiki stimuleert een natuurlijke vorm van genezen en dient ter ondersteuning niet ter vervanging van reguliere methodes