zaterdag 27 februari 2016

REIKI OPLEIDING


Als Reiki Master/Teacher, biedt ik trainingen aan op alle niveaus van Reiki. Opleidingen zijn normaal gesproken met maximaal 3 personen en ik denk dat dit de meeste voordeel biedt aan de student. Dit omdat het een zeer persoonlijke en diepe reis kan worden. Ik ben opgeleidt in de Usui Shiki Ryoho methode. De methode die het dichts bij de originele leer van Mikao Usui staat. Deze methode geef ik dan ook door in mijn cursus.
Na elke opleiding is er een periode van zelf training terwijl uw hele systeem zich aanpast aan de energie. Dit kan een periode zijn voor het loslaten van ongezonde patronen van gedrag of emotionele blokkades. Dit is een natuurlijk proces, als uw lichaam zich aanpast aan de Reiki-energie.

Cursussen eerste en tweede graad niveaus, duren twee dagen.  Naast de theorie , de geschiedenis van Reiki, de inwijding en praktijk oefeningen, omvatten de kosten van de cursus een uitgebreide handleiding en alle verdere ondersteuning. Want ook na deze twee dagen kun je altijd een beroep op mij doen voor ondersteuning in je groei. Daarnaast organiseren wij regelmatig terugkom avonden om je ervaring te delen met andere cursisten.

maandag 22 februari 2016

Mooie tekst

Tijdens mijn, vrijwilligers, werk op een gesloten afdeling in een verzorgingshuis kwam ik een mooie tekst tegen op een folder van ROPA run. Dat is wat wij proberen op die afdeling.


Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.